söndag 19 maj 2013

Fällebanken

Körde Fällebanken idag med Totte "Gäddfeskarn" Blomqvist. För att köra en gammal fotbollsmetafor så fick vi slita för varje meter! En öring och en lax under mått, två tappade och två gröna jävlar! Ösregn och Holländare som inte kan backa med trailer! Nåja sånt är livet och fiske i synnerhet! Nu längtar vi efter gössäsongen! Ljumma kvällar och fin fisk! Skittfiske på er som ska ut!

torsdag 9 maj 2013

Laxhall!

Idag körde vi brommö! Precis stendött! Dimmigt och bleke, herr Vestdahl gastade! Hade inte ens ett pet på grejorna! Misstänker att firrarna inte kände igen mowgli då botten numer är vit :)

söndag 5 maj 2013

Stackars sjö!

I år skulle jag inte vilja vara Skagern! Fortum har återigen överträffat sig själva! Har inte blivit något fiske i helgen, dock är båten klar, om vädergudarna är nådiga så blir det en tur med utgång från laxhall på Torsdag!

torsdag 2 maj 2013

Äntligen börjar det likna nåt!

Nu är första lagret epoxi på,  fy fan va skönt! Många timmars skrapande blev det men det är det värt! Hon blir så fin så! Bara det kunde sluta blåsa så man kan ge sig ut på böljan den blå, börjar suga lite i tarmen!